Kolač od mrkve u umaku od naranče

Glavno jelo – grdobina umotana u tikvice

 

 

 

 

 

Na XVI. Međunarodnom kulinarskom festivalu „Biser mora” (29.05. – 01.06.) održanom u Supetru na otoku Braču, naši učenici 3.h razreda osvojili su srebrnu medalju u školskom timskom natjecanju.

Učenice Sara Batarelo i Lucija Kelam pod vodstvom mentorice Nikoline Nikoll pripremile su modernu verziju jela u tri slijeda; tart od kozica s integralnim krekerima i umakom od naranče, filetirani lubin sa heljdom i umakom od cikle i bosiljka te desert paradižot.

Učenici Mateo Tomašić i Marino Martić pod vodstvom mentorice Karmele Lelas natjecali su se s modernom verzijom jela u tri slijeda; tartar od tune s kiselim povrćem na podlozi biskvita od koprive, grdobina umotana u tikvice s umakom od špinata i mrkve uz priloge ječam umotan u kupus i kavijar od cikle i špinata te kolač od mrkve u umaku od naranče.

Čestitamo našim učenicima i njihovim mentoricama!

Dodjela nagrada – srebrna medalja!

Učenice Sara i Lucija sa mentoricom Nikolinom Nikoll

Uzbudljiva atmosfera na natjecanju

Učenici Mateo i Marino sa mentoricom Karmelom Lelas i psihologinjom Pivčević

Jelo u tri slijeda – natjecateljice Sara i Lucija (3.h)

Glavno jelo

Srebrna medalja od bračkog kamena

Srebrna medalja!