PETAK, 9.12.

09:30 – 10:00 Koktel dobrodošlice u izvedbi nagrađivanog koktel majstora Jure Vojkovića

10:00 – 10:30 Službeno otvaranje Enter konferencije u Spaladium Areni

12:00 – 13:00 „Warm-up cooking“

Učenici Turističko- ugostiteljske škole Split i njihovi mentori

13:00 – 14:00 „Poznati chefovi i učenici TUŠ Split u pripremi jela s potpisom“

Sandra i Dane iz restorana Zora Bila

13:15 – 14:30 Pub kviz – Božo Majić, TUŠ Split

*13:30 – 14:30 Sastanak ravnatelja i voditelja RCK

14:00 – 15:00 „Show cooking vještine spremanja jela i posluživanja“

17:30 – 18:00 Izrada koktela

Andro Ban, TUŠ i učenici

 

SUBOTA, 10.12.

12:00 – 13:00 „Warm-up cooking“

Učenici Turističko- ugostiteljske škole Split i njihovi mentori

13:00 – 14:00 „Poznati chefovi i učenici TUŠ Split u pripremi jela s potpisom“

Hrvoje Zirojević iz restorana Dvor

13:00 – 14:00 Pub kviz – Božo Majić, TUŠ Split

17:30 – 18:00 „Kako naslikati koktel“

Lara Ivanišević i Dina Đurović


Naši predavači koji sudjeluju na konferenciji:
 

PETAK 10.12.

14:30 – 15:00 Slaven Škrabić, Nastava – jučer, danas, sutra, Pozornica 2

16:30 – 17:00 Ivo Bilić, Škola i razvoj ljudskih potencijala, Pozornica 3

16:30 – 17:00 Zdravko Bosančić, Financijska pismenost, Pozornica 4

SUBOTA 11.12.

10:30 – 11:00 Andrea Bilandžić i Marin Ivandić, (ETŠ Split) Znanjem kroz igru – Treasure digging game, Pozornica 3