Turističko–ugostiteljska škola, Split kao Regionalni centar kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva sudjelovala je na VIII. Festivalu i međunarodnom natjecanju konobara, barmena, barista, restorana i škola – „GRAND GOURMET“ u hotelu Radisson Blu Resort & Spa 02. – 06. studenog 2022. godine. Naši učenici su bili jako uspješni u brojnim natjecanjima te su na taj način promovirali svoju struku. Struku i zanimanja koja nudi naša škola su uspješno promovirana na RCK FitSplit korneru kroz brojne promotivne materijale i Sway prezentaciju te kroz promociju cjeloživotnog učenja i programa obrazovanja odraslih. U prilogu možete pogledati slike i objave iz medija te vidjeti kako je to sve izgledalo u hotelu Radisson Blu Resort & Spa.
Disciplina: Chef’s table
Mentori: Ante Papić i Josip Vrgoč
Učenici: Stipe Marinović (kuhar) zlatna medalja,
Ana Tadinac (konobar) srebra medalja.
2. mjesto na natjecanju u disciplini Chef’s table.
Disciplina: Chef’s table
Mentori: Karmela Lelas i Vedran Bauk
Učenici: Željko Barišić (kuhar) brončana medalja,
Anđela Dujmović (konobar) srebrna medalja.
Disciplina: Chef’s table
Mentori: Elena Grassi i Vedran Bauk
Učenici: Lovre Odak (kuhar) srebrena medalja,
Vinko Miletić (konobar) srebrena medalja.
Disciplina: Signature drink
Mentor: Andro Ban
Učenica: Antea Šućur (konobar) srebrena medalja.
Disciplina: Long Drink (kokteli)
Mentor: Darijo Žaja
Učenica: Domina Dužević srebrena medalja
Ukupno: 2. mjesto na natjecanju
Iz drugih medija: