Nastavnici kuharstva: Ivan Romac i Ante Papić, te ugostiteljskog posluživanja: Vedran Bauk i Tomislav Nađfej, u okviru “Projekta uspostava Regionalnog centra kompetentnosti Split, UP.03.3.1.05.0002”, usavršavali su se u radu iz područja kuharstva i posluživanja u hotelu “Hilton Diagonal Mar, Barcelona, Španjolska.

Dvotjedni Service training program bio je usmjeren na organizaciju rada hotela, načini i specifičnosti rada hotelskih odjela, te na način rada i organizaciju rada u restoranima Aürt (restoran s Michelinovom zvjezdicom), Indigo, Ma’i Snacks and Drinks, Purobeach Barcelona, Banketnu i Room Service ponudi.

Njihovo inozemno iskustvo još je jedna važna aktivnost RCK Split u okviru koje su se naši nastavnici dodatno usavršavali, proširivali svoja znanja a sve u cilju jačanja kompetencija odgojno-obrazovnih djelatnika i mentora kod poslodavaca.