Učenici 3.j razreda DO, kuhari i konobari, prošli tjedan imali su osim klasične obrane Završnog rada, praktičnu provjeru vještina stečene u okviru modula Učenje temeljeno na radu.

Poslodavci iz objekata, u kojima su učenici tijekom ovih godina bili na vanjskojpraksi bili su nazočni u samom radnom procesu pripremanja njihovih jela i posluživanje pića – sljubljivanje jela i pića.

Cijeli radni proces odvijao se na Građevini, studentska kuhinja-Kampus. Poslodavci su trebali vrednovati cijeli učenikov rad, od organizacije rada, higijene hrane i radnog prostora, priprema namirnica, primjena tehnoloških procesa u prigotovljavanju jela, okus i tekstura jela do prezentacije jela- boje,
kompozicije i kreativnosti te tehnike posluživanja hrane, pića i napitaka.  Jela koja su učenici pripremali za 6 osoba, su jela iz njihovog pisanog dijela Završnog rada.
Nazočni poslodavci:
Marin Ružić, Hotel Radisson Split
Marin Ganza, Hotel Le Meridien Lav, Podstrana
Dane Tahirović, Restaurant, Zora Bila
Duje Terze, Hotel Cornaro, Split
Nastavnici, mentori: Karmela Lelas, Ivan Romac, Vedran Bauk i Andro Ban.