Poštovane/i kolegice/e, drage/i učenice/i,
približava se Međužupanijsko natjecanje Gastro 2016. (IV. regija) koje će se održati u organizaciji Turističko-ugostiteljske škole, Split i Srednje strukovne škole bana Josipa Jelačića Sinj. Natjecanje ćemo organizirati u 2 termina:
petak, 4.ožujka 2016.-Sajam Gast-Splaladium Arena, Split i
petak, 11.ožujka 2016.-hotel Katarina i restoran Feniks-Dugopolje. Detalji se nalaze u priloženim dokumentima.
Kako je prema dosadašnjim prijavama broj natjecatelj veći nego što je bilo prethodnih godina, bit će potrebo doći u četvrtak, 10.ožujka 2016. već do 13 sati kako bi mogli započeti natjecanje u ranim poslijepodnevnim satima istog dana i završiti u petak, 11.ožujka 2016. u kasnim večernjim satima. U protivnom  nećemo biti u mogućnosti kvalitetno provesti cijelo natjecanje.
Smještaj za sve sudionike natjecanja bit će u hotelu Katarina na bazi punog pansiona. Cijena pansiona i drugi uvjeti bit će objavljeni do srijede, 17.veljače 2016.
Obaveza je svake škole prijaviti učenike za natjecanje (isključivo) kroz sustav Vetis do 19.veljače 2016. i to samo jednog učenika za pojedinu disciplinu. Obrazac koji je među priloženim dokumentima i koji ste slali je informativan za škole domaćine i nije prijava za natjecanje.
Obratite pozornost na dokumente koji se nalaze ispod, naročito na košarice namirnica koje se koriste na regionalnom natjecanju i u pojedinoj regiji, a razlikuju se od košarice za državno natjecanje.

7.3. 2016. – Molimo  posebno obratite pozornost na promjene u hodogramu i mjestu održavanja za discipline 3. i 4. – slani i slatki izložak.