„ZINFEST 2021. – Festival Crljenka i rođaka, vina i hrane”, trodnevna je manifestacija (11.11.-13.11.) organizirana po prvi put u “Marini Kaštela” u Kaštel Gomilici, a u sklopu europskog projekta Revival kojeg provodi RERA, razvojna agencija Splitsko-dalmatinske županije. U bogatoj gastronomskoj ponudi sudjelovali su i predstavnici naše škole pripremajući tradicionalna jela koja se sljubljuju sa Crljenkom.

Učenici 2.j razreda Pero Bošković, Luka Radanović i Željko Barišić pripremali su sa svojom nastavnicom Karmelom Lelas saur od srdela, dolce garbo od janjeće jetrice, bruschette od raštike i rajčica.

Učenici 1.g razreda Anđela Kurilj i Lovre Odak pripremali su sa svojim nastavnikom Lorenzom Pervanom kolač od čokolade sa crnim vinom, kruškom i grožđicama.

Osim učenika i djelatnika naše škole tradicionalna jela pripremali su i učenici srednje strukovne škole “Oliva Alegra”, Ugostiteljske škole “Blaž Juraj Trogiranin” Trogir, polaznici visoke škola za management „Aspira“, učenici kaštelanske Srednja poljoprivredne škole „Stjepan Radić” sa svojim nastavnicima te  profesionalni kuhari.