PETAK, 9.12.
09:30 – 10:00 Koktel dobrodošlice u izvedbi nagrađivanog koktel majstora Jure Vojkovića
10:00 – 10:30 Službeno otvaranje Enter konferencije u Spaladium Areni
12:00 – 13:00 „Warm-up cooking“
Učenici Turističko- ugostiteljske škole Split i njihovi mentori
13:00 – 14:00 „Poznati chefovi i učenici TUŠ Split u pripremi jela s potpisom“
Sandra i Dane iz restorana Zora Bila
13:15 – 14:30 Pub kviz – Božo Majić, TUŠ Split
*13:30 – 14:30 Sastanak ravnatelja i voditelja RCK
14:00 – 15:00 „Show cooking vještine spremanja jela i posluživanja“
17:30 – 18:00 Izrada koktela
Andro Ban, TUŠ i učenici
SUBOTA, 10.12.
12:00 – 13:00 „Warm-up cooking“
Učenici Turističko- ugostiteljske škole Split i njihovi mentori
13:00 – 14:00 „Poznati chefovi i učenici TUŠ Split u pripremi jela s potpisom“
Hrvoje Zirojević iz restorana Dvor
13:00 – 14:00 Pub kviz – Božo Majić, TUŠ Split
17:30 – 18:00 „Kako naslikati koktel“
Lara Ivanišević i Dina Đurović
Naši predavači koji sudjeluju na konferenciji:
PETAK 10.12.
14:30 – 15:00 Slaven Škrabić, Nastava – jučer, danas, sutra, Pozornica 2
16:30 – 17:00 Ivo Bilić, Škola i razvoj ljudskih potencijala, Pozornica 3
16:30 – 17:00 Zdravko Bosančić, Financijska pismenost, Pozornica 4
SUBOTA 11.12.
10:30 – 11:00 Andrea Bilandžić i Marin Ivandić, (ETŠ Split) Znanjem kroz igru – Treasure digging game, Pozornica 3