Na ENTER konferenciji održanoj u Spaladium areni u trajanju od 10.-11. prosinca, a u organizaciji Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije, partner i suorganizator bio je i splitski Regionalni centar kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Osnovni cilj konferencije, koji se odnosio na predstavljanje poveznice između obrazovnog sektora i povezanih industrija, ispunjen je u cjelosti kroz niz zanimljivih izlaganja brojnih predavača.

Prezentacijska kuhinja koja je bila sastavnim dijelom Spaladium arene, ugostila je kulinarske zvijezde Sandru i Danu, te Hrvoja Zirojevića koji su zajedno s učenicima i nastavnicima Turističko-ugostiteljske škole pokazali svu atraktvnost zanimanja kojeg na tržištu rada konstantno nedostaje.

Svjetski renomirani barmen Jure Vojković podijelio je s učenicima svoje bogato znanje kroz pripremu koktela  “Alka” što je do sad neviđeni spoj nematerijalne kulturne baštine sa segmentom ugostiteljstva.

U sklopu Konferencije održan je i sastanak ravnatelja i voditelja svih Regionalnih centara kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva na kojem su imali priliku razmijeniti dosadašnja iskustva u realizaciji i daljnje planove.

Čestitamo svim našim učenicima i djelatnicima na uspješno realiziranom predstavljanju strukovnih znanja i vještina kao i kolegama iz Centra izvrsnosti na vrhunskoj organizaciji manifestacije.

U nastavku možete pogledati galeriju slika i dio medijskih objava…

ENTER konferencija – HRT prilog

Dalmacija online – Regionalni centri kompetentnosti na Enter konferenciji 2021.

Dalmatinski portal -RCK Split organizirao kulinarski show na Enter konferenciji

Dalmatinskiportal.hr-Enter konferencija-SDŽ preteča u radu s izvrsnim ucenicima 

Dalmacijadanas- startala je Enter konferencija

Portal Splita – Enter konferencija 2021.

Slobodna Dalmacija – Enter konferencija 2021.