Učenici naše škole, kuhari 3.j razreda Pero Bošković i Ivana Pekić, zajedno sa svojim nastavnicima Karmelom Lelas, Ronaldom Topalovićem i Antom Papićem, pripremali su jela te predstavili našu školu.

Pripremali su: predjelo; zapečeni mladi kozji sir, carpaccio od trlje iparmigiana di melanzane

Glavno jelo: janjetina s bobom i pršutom, pašticada od tune s palentom od samoniklog bilja i kozica

Desert: torta Fantazija od šumskog voća i carrot cake.

Nastavnik Dario Žaja i njegove učenice 4.d razreda, Domina Dužević i Lara Kevo pripremali su koktele od limuna.

Nastavnica Karmela Lelas pripremila je slatko-slane delicije od rogača te ih prezentirala na Smotri . Prezentaciju je upotpunio mještanin Komiže Nebojša Božanić čija se cijela obitelj bavi nasadima rogača i proizvodnjom, a ujedno je i osnivač Udruge Komiški rogač. Svi sudionici Smotre imali su prilike degustirati naša jela i delicije od rogača.

Imali smo organizirani izlet na Biševo i Modru špilju.