“Poštovani,

temeljem Javnog poziva srednjim strukovnim i umjetničkim školama za jačanje kompetencija strukovnih zanimanja kroz izradu projekata za turizam-  PROMOCIJA i JAČANJE KOMPETENCIJA STRUKOVNIH ZANIMANJA ZA TURIZAM 2022 od 04. listopada 2022. godine te Odluku o odabiru najbolja tri projekta srednjih strukovnih i umjetničkih škola u 2022. godini – PROMOCIJA ZANIMANJA , koristimo priliku kako bi u ime Ministarstva turizma i sporta čestitali vama i vašim vrijednim đacima što je Povjerenstvo odabralo upravo njihov projekt kao jedan od najbolja tri.

Nagrada za uloženi trud, kreativnost i inovativnost je sudjelovanje u studijskoj posjeti turističkoj tvrtki prema izboru Ministarstva turizma. Posjet je zamišljen kao predstavljanje mogućnosti koje turizam pruža za razvoj karijere ugostiteljima i turističkim djelatnicima, ali i drugim strukama koje daju dodanu vrijednost osnovnom turističkom proizvodu.

O detaljima realizacije nagrade bit ćete uskoro obaviješteni pisanim putem.

Ovdje prilažemo i poveznice do objavljene Odluke na mrežnim stranicama Ministarstva u djelu koji se odnosi na Javni poziv Promocija zanimanja 2022.

…”

Čestitamo cijelom projektnom timu 4.a razreda: Petra Okmažić, Hana Višić, Marina Tomašević, Cvita Bolanča, Klara Delić, Minja Dujić, Dora Utrobičić, Ana Marević, Luna Dumanić, Lovre Delić, Roko Radošević i Marko Mađor Božinović, i mentorici Andrei Bilandžić

ODLUKA_NAJBOLJA TRI PROJEKTA

keepitgreen.io