Dragi učenici,

Želimo podijeliti s vama vijest o visokom interesu naših učenika za sudjelovanje u Erasmus projektu! Vaše zanimanje i entuzijazam su nadmašili sva naša očekivanja, a želimo vam izraziti iskreno hvala na vašem angažmanu i interesu za ovo Erasmus iskustvo. S obzirom na veliki broj prijava, želimo vas obavijestiti da će objava rezultata biti odgođena kako bismo proveli dodatnu provjeru svih elemenata u procesa bodovanja. Ova dodatna provjera je nužna kako bismo osigurali pravedan, precizan i transparentan odabir kandidata, s obzirom na visoki broj kvalitetnih prijava koje smo primili.

Razumijemo vašu uzbuđenost i želju za saznanjem rezultata te smo svjesni važnosti ovog trenutka za sve vas. Nastojimo pružiti transparentnost i kvalitetne informacije te vas obavještavamo da očekujemo objavu rezultata najkasnije do petka. Naša posvećenost vašem Erasmus iskustvu ostaje nepromijenjena i želimo vam pružiti najbolje moguće iskustvo tijekom vašeg boravka u Sloveniji.

Razumijemo da je ova odgoda možda izazvala dodatnu napetost, ali molimo vas za strpljenje i razumijevanje. Vaša sigurnost i dobrobit tijekom boravka u inozemstvu su nam prioritet te ćemo poduzeti sve korake kako bismo vam pružili kvalitetno Erasmus iskustvo.

Hvala vam na razumijevanju i suradnji. Ostanite povezani s našom web stranicom kako biste bili informirani o svakom koraku u procesu.

 

Koordinator projekta: Andrija Krištić, prof.