U sklopu Projekta uspostave Regionalnog centra komptentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva, učenici naše škole i partnerskih škola: S.Š. Blaž Jurjev Trogiranin i S.Š. Bol sa Brača predstavljali su svoja zanimanja i kompetencije na 23. Smotri učenika turističko- ugostiteljskih škola Splitsko- dalmatinske županije.
Kuhari 3.j razreda Pero Bošković i Ivana Pekić, zajedno sa svojim nastavnicima Karmelom Lelas, Ronaldom Topalovićem i Antom Papićem, pripremali su jela te predstavili našu školu pripremajući i prezentirajući slijedeća jela:
Predjelo; zapečeni mladi kozji sir, carpaccio od trlje i parmigiana di melanzane.
Glavno jelo: janjetina s bobom i pršutom, pašticada od tune s palentom od samoniklog bilja i kozica
Desert: torta Fantazija od šumskog voća i carrot cake.
Nastavnik Dario Žaja i učenice 4.d razreda, Domina Dužević i Lara Kevo pripremali su koktele od limuna.
Nastavnica Karmela Lelas pripremila je slatko-slane delicije od rogača te ih prezentirala na Smotri . Prezentaciju je upotpunio mještanin Komiže Nebojša Božanić čija se cijela obitelj bavi nasadima rogača i proizvodnjom, a ujedno je i osnivač Udruge Komiški rogač.
Svi sudionici Smotre imali su prilike degustirati naša jela i delicije od rogača.
Učenici i strukovni nastavnici sudjelpvali su na organiziranom izletu na Biševo i Modru špilju.