Danas smo u prostorijama Spinit inkubatora za sve partnere i sudionike odradili predstavljanje projekta u sklopu Natječaja Ministarstva turizma i sporta RH 🇭🇷 pod nazivom Promocija i jačanje kompetencija strukovnih i umjetničkih zanimanja za turizam. 

Nakon nekoliko mjeseci rada i puno neprospavanih noći…tu je “Keep IT green” u sklopu kojega je nastala digitalna aplikacija Marjan App, digitalni interaktivni video totem na Marjanskim vratima i priloženi dokumentarac.

VIDEO Keep IT green

Projekt je realiziran u suradnji sa Elektrotehničkom školom Split i projektnim partnerima: JU Park šuma Marjan, ICT Županija  i TZ grada Splita, a prema Strategiji razvoja turizma RH koja podrazumijeva zelenu i digitalnu tranziciju i održivost turizma. Pridruženi partner je osnovna škola Marjan iz Splita. Zahvaljujemo svim partnerima i suradnicima na pomoći u realizaciji!💚💚💚

Pohvale učenicima 3.a razreda smijera HTT koji su sudjelovali u projektu: Petra Okmažić, Marko Mađor-Božinović, Marina Tomašević, Cvita Bolanča, Roko Radošević, Lovre Delić, Hana Višić, Ana Marević, Luna Dumanić-Šulenta, Klara Delić, Minja Dujić i Dora Utrobičić; mentorica Andrea Bilandžić.

Učenici 3.d THK razreda doprinjeli su realizaciji predstavljanja projekta prigodnim domjenkom i koktelima.

https://dalmatinskiportal.hr/turizam/keep-it-green-predstavljanje-digitalne-aplikacije-marjan-app-u-splitu/170545

https://radio.hrt.hr/radio-split/vijesti/splitski-srednjoskolci-izradili-digitalnu-aplikaciju-marjan-app-10812648