Završna jela 2.H razreda, grupa B
(11.6.2024.)
Učenici 2.H razreda pripremali su završna jela, menu od četiri slijeda;
hladno predjelo, juha, glavno jelo i desert.

Ovo je bila praktična provjera znanja i vještina. Rad u paru.
Pripremali su menu za dvije osobe u korelaraciji s nastavnim predmetom Ugostiteljsko posluživanje 2.F
Mentori: Karmela Lelas i Andro Ban.

MLADI KUHARI 1.E razreda
13.6.2024.
Učenici 1.E razreda grupa B, imali su zadatak za završnu provjeru
znanja i vještina pripremiti jela, menu od četiri slijeda za dvije osobe;
Hladno predjelo, juhe, glavno jelo i desert.
Učenici su podijeljeni u timove.
Mentor: Karmela Lelas

DESERTI 3.I RAZREDA

Pomoćno zanimanje(TES)
Kuharstvo sa slastičarstvom
Učenice Ana Jozić i Nikollina Lekaj kroz ovu godinu vrijedno sudjeluju u izradi slastica od same pripreme, izrade i pravilnog posluživanja.
Toliko smijeha, sreće i zadovoljstva u izradi ovih slatkih delicija.
Mentor: Karmela Lelas