https://www.mobilnost.hr/cms_files/2016/02/1454410764_eu-flag-erasmus--vect-pos.jpgDragi učenici,

Imamo iznimno zadovoljstvo objaviti da su odabrani učenici za sudjelovanje u projektu Erasmus+ Ključna Aktivnost 1 projekta koji se vodi pod brojem:

No: 2023-1-HR01-KA121-VET-000143382.

Čestitamo svima koji su se prijavili na ovu Erasmus avanturu i priliku za međunarodno iskustvo i suradnju.

 

Rang lista – Maribor, Slovenija (Kliknite na poveznicu kako biste otvorili PDF dokument s rang-listom)

 

Rok za Žalbu:
Molimo sve učenike da obrate pažnju na rok za žalbu, koji istječe u Utorak 23.1.2024. do 18h. Sve žalbe mogu se podnijeti ili osobno u Industrijskoj školi kod koordinatora projekta ili putem emaila na ‘tus.skola@gmail.com‘. Molimo vas da u žalbi navedete sve relevantne informacije i argumente.

Čestitke Odabranim Učenicima!
Srdačno čestitamo svim odabranim učenicima! Očekujemo da će ovo iskustvo biti uzbudljivo i obogaćujuće, pridonoseći vašem osobnom i profesionalnom razvoju.

Dodatne Informacije:
Za sve dodatne informacije i upite, slobodno se obratite koordinatoru projekta. Odabrani učenici će sve daljnje obavijesti i upute primiti putem zajedničke WhatsApp grupe.

 

Hvala svima na sudjelovanju, a posebno čestitke odabranima! Uživajte u ovoj jedinstvenoj prilici za širenje svojih horizonta i stjecanje novih iskustava!

 

Koordinator projekta: Andrija Krištić, prof.

 

Program Erasmus+ sufinanciran je od EU, a u Republici Hrvatskoj provodi ga Agencija za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU).